Tavlan "Sisters"

200126

Nytt år och nya möjligheter! Visst är det härligt och jag har fått inleda det med att måla en systerskaps tavla till min älskade syster som fyllt jämt. Ni hittar tavlan i mitt galleri där jag lägger ut alla tavlor som jag färdigställt. Den här blev färdig 200116 och jag har till min stora glädje även sålt tavlan Beach till Stockholm. Kul. Jag tar emot beställningar så maila gärna vid intresse. Skriv några rader om önskemål, mått, motiv så ska jag se vad jag kan göra. Jag svarar på frågor via mail och du kan skriva via kontaktforumlär på denna hemsida eller maila till [javascript protected email address]. Det kan vara kul att få eller ge bort en speciell tavla vid olika högtidstillfällen eller födelsedagar. Ha en fin vår! 

191019

Hej alla vänner!

Nu kan ni följa länken nedan för att komma och besöka mig och se på mina tavlor i min första utställning någonsin. 

https://www.goteborg.se/konstrundaniostragoteborg 

 

190612

Nu är det klart att jag ska ställa ut mina tavlor på Östra Göteborgs årliga Konstrunda i november så boka in datumet 15-17 november och kom och titta. Kanske köpa en tavla till ditt hem eller i present. Jag ska försöka att hinna måla minst två nya tavlor tills dess. Mer information kommer framöver gällande detta. 

190327

En kär vän är aldrig långt borta trots stort avstånd emellan. Så känner jag för min fina vän som jag har fått en tavelbeställning av. Vi hade en ljuvlig tid när vi lärde känna varandra då vi studerade på kocklinjen i Borlänge för ca hundra år sedan :-). Det är så roligt för mig att få måla en tavla till henne. Vi blev inte kockar någon av oss, vi utbildade oss båda till socionomer istället, hon är idag kurator och jag är enhetschef, hon bor i Stockholm och jag i Göteborgsregionen. Vi har tre barn var i ungefär samma åldrar och vi träffas alldelses för sällan. Tavlan som ni snart får se en glimt av kommer jag att kalla för "Ingela". 

170331

Så kul och inspirerande det är när jag får en spontanbeställning från någon. Nu har jag fått en beställning från en rockkille som gett mig fria händer och med ledorden "Inga begränsningar". Jag är av åsikten att en tavla är fri att tolkas hur den vill och det är alltid betraktaren som bestämmer vad hen ser eller inte ser. Här kommer en liten glimt av den tavla jag håller på med nu som skapat en lust i jakten på inspirationsmaterial och glöd i penseln. Tavlan i sin helhet lägger jag upp i galleriet när den är färdig och kunden fått sin tavla, för naturligtvis är det han som måste få se den först.

Tavlan är stor 120x80cm.

 

 

 

160906

Min dotter säger att min senaste tavla "I SEE" som ni nu kan se i galleriet är den som är den finaste hittills. Köparen uppges vara mycket glad åt den och det känns såklart väldigt bra. Här är några bilder under processen. Nu är jag sugen på nästa projekt och det lutar åt att dotterns förslag kan vara det jag siktar in mig på i nästa tavla. Hon säger att jag ska måla en kvinna som går med ett lejon.

 

160525

Just nu kan ni gå och besöka Backa Säteri i Nödinge där hänger två av mina tavlor som är till salu. För övrigt en mycket fin golfbana som man kan spela golf på till bra priser och även pay and play. Tavlorna som hänger i byggnaden är "Rainbow women" och "Beach" som ni kan se även i galleriet här på min hemsida. Roligare att se dem live såklart så åk dit och titta och spela golf samtidigt på en toppen bra bana! Du kan även klicka på länken http://backasaterigolf.se/ så kommer du till Säteriets hemsida med mycket spännande info.

 

160223

Är just nu inne och nosar på att ha en utställnig av mina tavlor och försöker att hitta ett bra ställe att hålla utställning på. Spännande och det sätter igång min lust att måla mer. "Rainbow women" som ni ser nedan är den jag håller på med just nu. Hon är till salu och ska vara med i min kommande utställning.

 

 

151217

Då så var min senaste tavla såld, hämtad och uppsatt hos köparen. Ni kan se den färdiga tavlan i galleriet. Då är det bara för mig att sätta igång med nästa projekt som är igång redan som ni vet. Har inte blivit så många tillfällen till att måla det senaste som ni ju vet är det ju juletider och det tar ju sin lilla tid i anspråk. Nedan ser ni ett par processbilder på tavlan "Lovley You Lila".

 

151201

Jag har en skön känsla i magen gällande min nästa tavla som nu är igång. Jag har inte gjort mina färgval än men jag har en idé i mitt huvud som jag nog ska förverkliga. Som vanligt är det mycket färg och form som gäller och jag har gärna kurviga damer i mina motiv. Det är skönt att kunna producera nu när jag är mammaledig och då passar jag på när min lilla guldklimp sover. Här kommer ett litet smakprov på min nästa tavla.

 

151124

Idag en månad innan julafton blev en tavla färdig. En för mig betydelsefull person har beställt en variant på tavlan Lovley you, jag blev riktigt nöjd med den så det känns bra att överlämna den till kunden på Lucia. Vill ni se det färdiga resultatet så gå in på min hemsida och titta efter Lucia så finns den där. Jag vill låta köparen se tavlan först så klart innan jag lägger upp den här. Jag kan däremot bjuda på ett par bilder på tavlan i process. Jag har redan börjat på min nästa tavla. Stor kram till alla som är här och kikar.

 

150627

Den blev riktigt stor och jag hoppas att min köpare ska gilla den eftersom den tar plats i det rum den befinner sig i :-)

Efter denna tavla ska jag påbörja ytterligare en beställning som blir en variant av Lovley You som ni kan se i galleriet.

 

150529

Nu är jag snart klar med min största tavla som beställts. Det har varit en lång och mycket rolig process. Dess ägare kommer och hämtar hem henne i slutet av juni månad så nu håller jag på med det sista finliret.

 

 

150203

Ny stor tavla på gång! Den är 1.20x1.50 meter. Fick ta tåget hem med den då den inte gick in i bilen:)

140713

Nu är en av mina älsklingar inpackad och redo att åka till sin nya ägare.

Redan har jag en ny beställning och har varit och köpt lite grundmaterial till den beställningen.

Spännande att se hur den ska bli, köparen har lite specifika önskemål som jag vill tillgodose :-)

Ha en skön söndag!

140711

Denna tavla var bland de första jag målade i den stil som jag nu gillar och utför.

Jag var i tonåren kan ha varit 1988 och bodde hemma hos min mamma i Vansbro. Jag var mycket uttråkad och rotade fram ett gammalt lakan som min mamma hade i linneskåpet. Gick ut i vedboden och snickrade ihop en ram som jag spännde upp lakanet på. Sedan blev resultatet tavlan som ni ser ovan. Jag kallar den för "Love bite"

 

140705

En liten paus i vuxenmåleriet gav mig en chans att måla klart en av barnens tavlor som jag lovat så länge Hello Kitty.

Mina barn har visst talang att måla eller hur :-)

 

140704

Idag är denna tavla klar! Drygt 8 månader sedan jag började med den. Det tar lite tid det gör det allt men nu kan du se

den i Galleriet. Tavlan heter "Inside Red"

 

131102

131102-2.jpg

131027

131027.jpg

131026

En beställning från en viss person och jag är genast igång.

131026.jpg

130410

Här nedanför är tavlan "Beach" under konstruktion